ROAMING CHEFS

Bruiloft

Je droom bruiloft verzorgen we graag voor je!

Een trouwdag is iets onvergetelijks, iets magisch. Alles moet kloppen, zo ook de catering op jouw bruiloft. Jullie weten precies hoe je het wilt en wij denken graag mee om het culinaire gedeelte van jouw bruiloft tot in de puntjes te verzorgen. Wij bieden diverse soorten catering, net wat bij jullie past. Of je nu een uitgebreid sitting dinner wilt onder een stretchtent, een prachtig buffet op een landelijke locatie of een gezellige shared dining barbecue in een weiland, wij passen de catering aan op jullie wensen. Ook de hapjes en dranken tijdens de feestavond verzorgen wij graag voor je. Ons aanbod is zeer gevarieerd en maatwerk is ook geen enkel probleem.

Jullie bruiloft tot in de puntjes verzorgd!
Naast de catering kunnen we tevens verhuur verzorgen, onder andere stretchtenten voor als je je bruiloft buiten viert. Ook de aankleding van de locatie verzorgen wij graag. Wij willen je graag ontzorgen, zodat jullie volop kunnen genieten van jullie trouwdag.

Op zoek naar een prachtige trouw locatie?

Niet alleen food & beverage zijn belangrijk, ook de locatie helpt mee om van jullie dag een onvergetelijke trouwdag te maken . Ben je nog op zoek naar een trouw locatie? Maak je geen zorgen! Wij werken samen trouwen in het bos, waar je jouw bruiloft in stijl kunt vieren. Maar natuurlijk ook een weiland of achtertuin is in te richten als prachtige trouwlocatie. We bespreken graag de mogelijkheden met jullie.

Waarom kiezen voor Roaming Chefs?

Door onze jaren lange ervaring in exclusieve restaurants en event catering verstaan we ons vak. We werken met plezier en passie, dat stralen we uit en dat proef je. We vinden het belangrijk dat jullie en jullie gasten in de watten worden gelegd. Voor een vlekkeloos verloop zorgen wij voor goede en gemotiveerde medewerkers. De organisatie van jullie bruiloft catering is in handen van een ervaren partymanager, hij of zij is gedurende de hele dag het aanspreekpunt. Ons streven is een onvergetelijk mooie en smaakvolle dag, beloofd!

Meer informatie?
Heb je vragen of wil je jullie bruiloftswensen doorspreken? Wij helpen je graag!

Bel +31267857273, email of WhatsApp

Winkelwagen