BBQ-kok inhuren in Arnhem

hapjes 2

Natuurlijk wil je een BBQ-kok inhuren in Arnhem! Want lekker weer vraagt om lekker eten! En om een echte chef-kok! Want dan komen de lekkerst hapjes van jouw barbecue, en zet je een uniek sfeertje neer. Zo wordt alles net even chiquer én gezelliger. Met het inhuren van een BBQ-kok haal je een vakman in huis (en tuin), en barbecue-gerechten die echt een stuk smakelijker en verrassender zijn. Bovendien hoef je zelf lekker niets meer te doen. Alleen nog maar genieten en bijkomen. Dit is leuker, lekkerder en makkelijker. Precies waarom mensen onze BBQ-kok inhuren! Arnhem kiest voor Roaming Chefs! Jij ook?

Waarom onze
BBQ-kok inhuren in arnhem?

Je barbecue wordt simpelweg veel lekkerder, als je een echte BBQ-kok gaat inhuren. Want deze kok weet precies hoe het moet. Je vlees, vis, gamba’s, groenten en andere BBQ-gerechten zullen geen seconde te lang of te kort op het rooster liggen, en wordt dus prachtig bereid. Hierdoor komt smaak voorop te staan, zoals dat hoort. Dit kun je trouwens ook zien: alles is sappig, gaar en vers. Wil je niet zomaar een BBQ-kok inhuren? Arnhem is de stad van Roaming Chefs, die rijke ervaring hebben in het hogere restaurantwezen. Je barbecue krijgt zo een echte culinaire twist!

Wat krijg je met het inhuren van onze BBQ-kok in Arnhem?

Je kunt heel wat verwachten met het inhuren van onze BBQ-kok in Arnhem. Niet zomaar simpele worstjes en burgers. Nee, dit wordt dineren op niveau! Hiervoor bieden wij diverse arrangementen. Zoals het BBQ-arrangement Haute Cuisine, met diamanthaasspiesen en meatloverskruiden, gambaspiesen met chili en hoisinsaus, kippendijen met Curry Colombo, biologische Hollands-kalfsworstjes, zuurdesembrood, eigengemaakte haute-cuisine-salades, en nog veel meer! Bekijk ook ons BBQ-arrangement Deluxe, met biologische Ecofields burgers, ribeye van Holsteiner rund met gerookte eigen jus, gemarineerde spicy spareribs, en prachtige verse zeebaarsfilet-pakketjes.

Hoe werkt dat, een BBQ-kok inhuren in Arnhem?

Hoe het inhuren van een BBQ-kok in Arnhem werkt? Simpel. Je bestelt simpelweg onze zalige BBQ-arrangementen, waarna wij de rest regelen. Heb je speciale (dieet)wensen of vragen? Deze horen wij graag, en bezorgen je zo de perfecte BBQ. Of het nu is voor een kleine groep vanaf 10 personen, of voor een zeer grote groep. Voor iedereen verzorgen wij alles tot in de details: van heerlijke dranken tot professionele bediening en bijzondere presentaties. Als je voor 12:00 bestelt, kun je alles morgen al thuis hebben. Let op: bediening of een BBQ-kok inhuren in Arnhem gaat op basis van beschikbaarheid, dus wacht niet tot het allerlaatste moment.

BBQ-kok inhuren in Arnhem mét dranken!

Van al dat lekkers wordt iedereen natuurlijk dorstig. Dan is het wel zo lekker om goed te drinken. Ook dit heb je snel en makkelijk geregeld met het inhuren van onze BBQ-kok in Arnhem! Wij bieden je namelijk bijpassende arrangementen met afwisselende dranken, die goed samengaan met al het eten op je BBQ. Uiteraard zijn dit alcoholische dranken zoals gewoon bier, speciaalbier, witte en rode wijn, of feestelijke prosecco. Maar ook non-alcoholische dranken zoals biologische appelsappen, sinaasappelsappen, vlierbloesemlimonade, bruiswater, Cola en Fanta.

bbq op locatie
met kok
arnhem?

Wil je een BBQ op locatie met kok? Arnhem is een prachtige stad, maar je kunt je Roaming Chefs ook ergens anders laten koken! Wij stellen ook graag zelf locaties voor in Arnhem, waar wij vaker voor uiteenlopende klanten en evenementen BBQ’s verzorgen. Perfect voor bijvoorbeeld je trouwfeest, bedrijfsfeest, verjaardagsfeest, jubileum, afscheid of een ander evenement. Neem hiervoor nu contact met ons op, dan helpen wij je snel verder!

Winkelwagen