Wie móet je inhuren als kok in Arnhem?

Amis de Maison

Haute Cuisine Catering

Kani & Mani

The Stew Factory

hapjes 2

Wil je met het inhuren van je eigen kok in Arnhem écht wilt uitpakken? Genieten van restaurantwaardig eten vol smaak, geur en kleur? Jezelf, je familie, vrienden of collega’s het beste voorschotelen? Zoals een royaal vijfgangenmenu, compleet buffet, of diverse hapjes en amuses? Klaargemaakt en prachtig opgediend, zodat je zelf niets meer hoeft te doen behalve te genieten? Dan wil je onze kok thuis inhuren! Arnhemse cateraar Roaming Chefs is hier namelijk dé kok aan huis. En niet zomaar.

Inhuren kok? Arnhemse levensgenieters kiezen ons!

Welke thuiskok inhuren? Arnhem kiest niet voor niets Roaming Chefs, vanwege de jarenlange ervaring in het hogere segment van het restaurantwezen. Met liefde voor hun vak koken de oprichters op topniveau, en laten zich hiervoor tegenwoordig als thuiskok inhuren. Arnhemse oprichters Gerrit-Jan Slotboom en Marco Meuwsen hebben dan ook de juiste oplossing voor jouw gelegenheid. Welke dat ook moge zijn, je geniet niet zomaar van ‘goed eten’: je beleeft een culinaire ervaring die je niet snel meer vergeet. Een echt aha-moment zoals dat hoort bij Haute Cuisine. Wil je de beste kok thuis inhuren (Arnhem), neem dan nu contact met ons op!

Voor elk smaakvol moment je eigen privé-chef

Amis de Maison

Je zult met Amis de Maison niet zomaar een thuis-kok inhuren. Arnhemse klanten weten hun weg te vinden naar Amis de Maison, als zij de beste culinaire beleving willen regelen. In de informele ambiance van je eigen keuze kun jij ook een thuiskok inhuren: Arnhem, Nijmegen, Utrecht, Amsterdam; het maakt niet uit! Zoek je voor je Private Dining chique gerechten? Of organiseer je een luxe Lunch, of Walking Dinner, en wil je hiervoor een professionele kok thuis inhuren? Arnhem is dan je beste keuze: hier wijzen alle (lege) borden naar Roaming Chefs!

Haute Cuisine Catering

Organiseer je een belangrijk evenement, feest of etentje? Wil je hierbij dineren op niveau, als in een toprestaurant? Hiervoor kun je voor elke locatie onze kok thuis inhuren. Arnhem, Amersfoort, Veenendaal, Rozendaal, Elst, Huissen, noem maar op. Zelfs in Amsterdam kun je onze thuis-kok inhuren, voor een culinaire aankleding die bij jouw gelegenheid past. Feestelijke finger-foods en amuses voor een jubileum? Prachtige menu’s en buffetten voor je bruiloft? Ga onze kok inhuren voor thuis!

Kani & Mani

Kani & Mani is misschien wel ons spannendste concept. Want wie wil niet de échte Egyptische keuken ervaren, met nog een extra moderne Haute Cuisine twist? Waarom de naam? ‘Kani’ betekent ‘honing’, het bijna heilige ingrediënt van de farao’s. ‘Mani’ betekent ‘boter’, het product van het volk. Deze combinatie is dan herkenbaar hip, maar met exclusieve kwaliteit, of je nu koshari of hawawshi bestelt. Wij zijn hierdoor gegrepen tijdens onze reis in Caïro, en brachten deze keuken naar Nederland. Ook hiervoor kun je onze thuiskok inhuren (Arnhem), of de gerechten bestellen in onze webshop!

Inhuren kok Arnhem voor Egyptische streetfood!

The Stew Factory

The Stew Factory is ontstaan sinds mensen ons als thuiskok inhuren: Arnhemse klanten bleken vanaf het begin enthousiast over onze stoofjes. Geen wonder: deze zijn makkelijk te bewaren en bereiden. Bovendien zijn ze vol van smaak en perfect te combineren met diverse bijgerechten. Of het nu gaat om de groentestoof, lamsstoof, paddenstoelenstoof, hertenpeper, kalfsstoof, bamia (okra) of erwtensoep. Een gouden greep dus, die nu binnen handbereik ligt in onze webshop! Of als natuurlijk bij het inhuren van onze kok in Arnhem!

Winkelwagen