Jouw favoriete Thuiskok in Arnhem

Amis de Maison

Haute Cuisine Catering

Kani & Mani

The Stew Factory

hapjes 2

Wil je fantastisch eten, alsof je in een sterrenrestaurant dineert? Regel dan onze thuiskok in Arnhem! Zo geniet je van de culinaire hoogstandjes van échte chef-koks. Je dineert verrassend: van volle en rijke, of juist zeer subtiele smaken. Zelf kun je achteroverleunen, en zal je niets aan gezelligheid missen. Geen zorgen over je eten. Sterker nog: alleen maar trots als je jouw familie, vrienden of collega’s ziet genieten van al die exclusieve gerechten. Bestel ze bij jouw favoriete thuiskok in Arnhem: Roaming Chefs!

De thuiskok van Arnhem die alles voor je doet

Waarvoor je ook een thuiskok in Arnhem zoekt, wij hebben de ideale oplossing. Met onze 4 spannende concepten bieden we je alle keuze. Wordt het voor jou Amis de Maison, Haute Cuisine Catering, Kani & Mani, of The Stew Factory?

Jouw privé-chefs – Voor elk smaakvol moment!

Amis de Maison

Bij Amis de Maison in Arnhem zijn jouw thuiskoks klassiek geschoold, en als vis in het water van de hogere kookkunsten. Met ons ervaar je fine dining op het hoogste niveau, in de ongedwongen sfeer van je favoriete omgeving. Laat je verrassen door onze tongstrelende smaakcombinaties en bijpassende dranken. Speciale verzoeken voor thuis? Kok ben je niet voor niets: wij maken er iets bijzonders van! Amis de Maison zijn je culinaire vrienden, je gastronomische gangmakers in Arnhem!

Haute Cuisine Catering

Kon je overal maar zo lekker eten als in een toprestaurant! Bijvoorbeeld tijdens je trouwerij, bedrijfsfeest, reünie of andere gelegenheid. Uitgebreid genieten van de verfijndste gerechten, verrassendste smaakcombinaties en prachtigste wijnen! Voor die succesformule schakel je Haute Cuisine Catering in! Dan komt onze kok bij jou thuis in Arnhem. De gerechten worden kant-en-klaar aangeleverd, of worden professioneel bij je bereid en uitgeserveerd. Maar altijd Haute Cuisine: vers, smaakvol en uniek!

Kani & Mani

Nu in Arnhem!

Wil jij de authentieke Egyptische keuken ervaren, maar dan thuis? Ook hiervoor komt onze thuiskok graag bij je langs in Arnhem. Dan zetten wij de hipste hapjes en makkelijkste menu’s bij je op tafel. Want dit is van oudsher echte ‘streetfood’! Hiervoor zijn wij speciaal in de leer zijn gegaan bij chefs in Caïro. Nu verzorgen wij deze authentieke Egyptische gerechten zelf, als enige in Nederland, met onze eigen moderne twist!

Traditioneel Egyptisch eten met een eigen twist!

The Stew Factory

Een gouden greep: sinds onze werkzaamheden als thuiskoks in Arnhem, merkten wij dat onze stoofjes gretig aftrek vonden. Hoe kan het ook anders: ze zijn origineel en vol van smaak. Ook bewaar en verwarm je ze gemakkelijk. Onze klanten waren zo enthousiast, dat wij deze nu apart aanbieden via The Stew Factory! Kijk nu en kies uit onze 7 zalige stoofjes met biologisch kalf, bamia, hertenpeper, paddenstoel, lam, erwtensoep of groenten!

hapjes 2

Over Roaming Chefs

Roaming Chefs in Arnhem is opgericht door Gerrit-Jan Slotboom en Marco Meuwsen. Na jarenlange werkzaamheden in het exclusieve restaurantwezen, werken wij tegenwoordig als thuiskok in Arnhem, maar ook de rest van Nederland. Nog altijd zitten wij vol ambitie, passie en liefde voor koken. Wij doen niet aan ‘lekker hapjes’, alleen aan échte culinaire ervaringen! Dat zijn verrassende smaakcombinaties en feestelijke tafels, die je dat typische ‘aha-gevoel’ gevoel van haute cuisine geven. Daar doen wij het voor. Jij toch ook?

Winkelwagen